Dolci - Torty

CHRUPKA KOKOSOWA DO TORTU

Ta chrupka to rakieta! Używam jej nie tylko do tortów, ale i monodeserów czy tart.
Spróbuj koniecznie, a wszyscy wkoło oszaleją. Serio, serio….

SKŁADNIKI

  • 300g czekolady białej
  • 240g pasty kokosowej
  • 120g oleju
  • 150g prażynek
  • 40g wiórek kokosowych

WYKONANIE

Podpraż wiórki kokosowe na patelni. Czekoladę z olejem rozpuść i dodaj pastę kokosową.
Gdy przestygnie wymieszaj z wiórkami i prażynkami.

kliknij po film👇chrupka do tortu, kokosowa chrupka

P.sss w innym artykule dostaniesz przepis na chrupkę malinową. Sprawdź koniecznie!
A jeśli chcesz być na bieżąco, zaobserwuj nas na Instagramie, tam wszystko nam jakoś szybciej przychodzi 🙂

Wróć